sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ravintolapäivä ja Angry Birdsejä


Osallistuimme viikko sitten ensimmäistä kertaa ravintolapäivään pienen herkkukahvilan muodossa. Päivä oli aivan upea, väkeä kävi enemmän kuin osasimme odottaa ja välillä ehti kiireen keskeltä jopa hieman rupatella herkuttelijoiden kanssa. Parasta päivässä oli lasten riemu ja innostus, yhdessä suunniteltiin tarjoiluja ja niiden asettelua ja lapset saivat toimia kahvilanpitäjinä vanhempien häärätessä taustalla kahvinkeitossa sekä herkkujen teossa ja koristelussa. Jälkeenpäin jäi hieman harmittamaan kun emme tajunneet kiireen keskellä ottaa kaikista tarjoiluista kuvia. Ehkä sitten ensi kerralla :)Päivän selkeä hittituote oli Angry Birds popsit, jotka valitettavasti loppuivat täysin kesken, samoin suloiset sitruunaperhoset. Ensi kerralla osataan varata vastaavia enemmän :)t: M2 kommenttia:

  1. Hei! Eksyin blogiisi marsipaanipossun kautta ja olen nyt tutkinut blogiasi. Hienoja kakkuja teet :) Nyt olen ihan ihmeissäni, että mikä on ravintolapäivä?? Näyttää kyllä hauskalta kun poikasi myy ikkunasta herkkuja, on varmasti ollut mukavaa :) Terv.Taru

    VastaaPoista
  2. Heips, kyseessä on siis pari vuotta sitten ensimmäisen kerran järjestetty ruokakarnevaali, päivä jollon kuka tahansa voi oman pienen ravintolan yhdeksi päiväksi. Seuraava ravintolapäivä on itseasiassa reilun kahden viikon kuluttua, mekin yritämme jälleen ehtiä osallistumaan :) Tuonne on ilmoittaa oman ravintolansa/kahvilansa http://www.restaurantday.org/fi/ hyvää lisätietoa asiasta löytyy ravintolapäivän facebook sivuilta :)

    Meillä oli oikeasti hauska päivä, varsinkin lapsilla :D itsellä meinasi mennä välillä paniikin puolelle, kun tarjoiltavat herkut hupenivat kauheaa vauhtia, kävijämäärä ylitti odotukset täysin.

    VastaaPoista