sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Upea tarjous Sunflower Sugar Art Companylta

En ole vielä toistaiseksi innostunut blogissani mainostamaan mitään, mutta nyt tuli sen verran upea tarjous Sunflower Sugar Art Companylta, että pakko oli itsekin tarttua siihen. Jos kyseisen yrityksen tuotteet eivät vielä ole tuttuja, niin kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa, heidän kukka- ja pitsimuottinsa ovat aivan omaa luokkaansa. Sen takia tähän tarjoukseenkin tartuin, koska olen itse heidän tuotteidensa suuri fani :) Nettikauppa löytyy osoitteesta:

 http://sunflowersugarartusa.com/main.sc

ja siellä on parhaillaan kaikki tuotteet 30 % alennuksessa, kun tilauksen yhteydessä käytät alennuskoodia "HOLIDAY" , tarjous on voimassa 2.12.2012 asti ja yli 150 dollarin tilauksiin saa vielä ilmaisen postituksen myös ulkomaille :)

Postaamalla blogiisi mainoksen tuosta HOLIDAY tarjouksesta kera linkin nettikaupan sivuille, saat 60 % alennuskoodin nettikauppaan lähettämällä heille sähköpostilla linkin tähän blogisi mainokseen :D Wohou, kaikki tekemään edullisia ostoksia :D

Tässä muutamia koristeita, joissa olen käyttänyt heidän tuotteitansa
 Liljojen heteisiin on käytetty tätä muottia

 Pionin terälehtiin käytin kaksipuolista salaatinlehti muottia

Hortensian kukat on helppo ja näppärä tehdä tällä setillä ja hortensian lehdet taas on suonitettu silikonimuotilla ja leikattu näillä muoteilla :)

t: M

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi aikapankin kautta. Aivan ihania koristeita olet tehnyt! Itsekin leivon paljon kakkuja, mutta noin pitkälle en ole päässyt. :)

    VastaaPoista