sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Värien loistoa

Ihania kirkkaita värejä sain askarrella tähän kakkuun :) Toiveena oli yksinkertaistaisesti jotain keltaista/oranssia ja raikasta. Vinkiksi annettiin, että kakun saaja oli tykästynyt näihin kakkuihin ja jotain samanlaista tunnelmaa voisi kakussa olla.

Näin pakkasen ja lumen keskellä ajatukset pyörivät jo täydellä tohinalla hiljalleen lähestyvässä kesässä ja niissä fiiliksissä askartelin kakun koristeeksi loistavan väriset kukat. Hetken sai tomuvärejä sekoitella ja jauhaa yhteen, että sopivät sävyt löytyivät ja olin kyllä niiin tyytyväinen lopputulokseen.


Valitettavasti en oikein osaa käyttää kameran uutta linssiä ja huomasin vasta siirrettyäni kuvat koneelle, että tuo pirulainen jättää kakun kukan takaa sumeaksi. Ei sitten tullut yhtään kaunista kokokuvaa kakusta.


Kukiksi valikoitui ihanan väriset bird of paradise eli kolibrikukka ja vanda orkidea. Kakun sivuihin tuli pikaisesti sokerimassasta askarrellut bambutikut.


Yritän jossain vaiheessa ehtiä askartelemaan kukista tutoriaalit, valitettavasti seuraavat pari viikkoa ovat niin kiireisiä, että ihan heti en ehdi.

Nyt kiireellä nukkumaan niin jaksaa aamulla alkaa leipomaan seuraavaa kakkua :)

t: M
5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään kyllä itsekin noista kukista :)

   Poista
 2. Ihanan eksoottinen kakku! Hetken piti miettiä ja syynätä, että onko nuo kukat käsintehtyjä ku näyttivät aidoilta. :) Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kunnollisilla veinereillä saa oikeasti tosi upean näköistä jälkeä hyvin vähällä vaivalla :) Ne ovat yksi asia, joihin kannattaa oikeasti satsata muutama euro :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän upea!! Ihanan värikäs, piristävä! Ja kukat ovat ihan käsittämättömän kauniita.

  VastaaPoista