sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tricorder Cake

Voi kun tällaisia kakkutoiveita tulisi  enemmän <3 Suurena Star Trek fanina innostus oli suuri, kun eräs ystävä paljastui täysin yllättäen myös faniksi ja toivoi veljelleen Star Trek aiheista kakkua lahjaksi. Seurasi innostunutta suunnittelua ja pähkäilyä, suuruudenhulluja ideoita ( mielessäni suunnittelin jo miten Enterprisen saisi toteutteua kokonaisuudessaan ) ja lopulta valinta kohdistui tricorderiin. Harmillisesti viikonloppu oli superkiireinen ja vaikka kuinka koitin pihistellä uniajastakin, jäi aikaa kakun askarteluun mielestäni liian vähän. Olisin niiiin halunnut hifistellä ja hioa yksityiskohtia vielä muutaman tunnin, mutta valitettavasti hartaista yrityksistäni huolimatta, aika kieltäytyi sinnikkäästi hidastumasta :(

Tällainen kakusta sitten tuli :)


Sisältä löytyi aina yhtä herkullinen suklaa-oreo kakku tummasuklaaganachella kuorrutettuna. Fondantti on Satin Icen ja renshawn mustan massan sekoitusta ja yksityiskohdat muotoilusuklaata.


<3 Siitä tuli kiva :) Ja se oli herkullinen :)

t: M

2 kommenttia:

  1. Ihan huikeita nämä sun kakkujen yksityiskohdat! Tuttua tuo, että aika loppuu kesken ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä on tosi upea! Ja voin kuvitella kuinka paljon aikaa tämän väkertäminen on vienyt, kun vähemmillä yksityiskohdilla oleva kakkukin vie aikaa.

    VastaaPoista