maanantai 25. marraskuuta 2013

Maatuska tyyny

Työrintamalla on jälleen pitänyt sen verran kiirettä, että blogi on jäänyt hetkeksi vähälle huomiolle. Onneksi seuraavan viikon aikana on runsaasti vapaata ja ehdin testailemaan muutamia kukkia, jotka ovat olleet toivelistalla. Hieman eksoottisempia kukkatutoriaaleja siis tulossa ja joulua varten myös joulutähti tutoriaali, pysykää siis kuulolla :)Mutta viikonlopun kakkuun, sain kuvan maatuskatyynystä ja samanlaista kakkua toivottiin kaverin synttäreille. Punaisen maatuskakuvion toteutin leikkaamalla muotoilusuklaasta. Muotoilusuklaaseen päädyin sokerimassan sijaan, koska se kuivuu hitaammin ja leikkautuu siistimmin. Jälleen kerran tuli täysin aliarvioitua työhön uppoava aika, kuvittelin kuvion olevan niin helppo, että tunnissa siitä helposti selviäisi, melkein 4 tuntia sainkin siihen sitten uppoamaan :/ Onneksi lopputulos oli kuitenkin hyvä.

Nyt gum pastea värjäämään ja kukkia askartelemaan :)

t: M

4 kommenttia:

 1. Mistä tällaista muotoilusuklaata saa? En ole koskaan kuullutkaan, mutta kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta!

  VastaaPoista
 2. No wau, ihan mahtava kakku! Minuakin kiinnostaa muotoilusuklaa ja mistä sitä sais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muotoilusuklaata myydään leivontatarvikeliikkeissä, mutta mä en oo koskaan testannut noita valmiita, vaan olen tehnyt itse. Täältä löytyy siihen ohjeet http://cakewizardry.blogspot.fi/2013/07/muotoilusuklaa.html :)

   Poista
 3. Wau, miten tarkasti oletkaan saanut kuvion laikattua! Ihan älyttömän tarkkaa ja siistiä kädenjälkeä. Usein itsellenikin tulee yllätyksenä se kakkuun käytetty aika. Pari tuntia ja se on siinä ja todellisuudessa aikaa menee varmasti tuplaten.

  VastaaPoista