tiistai 27. huhtikuuta 2010

Egypti aiheinen kakku

Jaiks, ensimmäisen kakkukirjoitusyritys. Toivottavasti onnistuu :) Hyvin mielellään otetaan vastaan kommentteja, neuvoja ja kritiikkiä, kun ei valitettavasti ole mitään hajua siitä miten tämä toimii.

Viikonloppuna pääsin askartelemaan Egypti aihesta kakkua synttärijuhliin. Valitettavasti aikaa kakun tekoon oli aivan liian vähän, suurena Egypti fanina olisi ollut ihana askarrella enemmänkin, mutta aikarajoituksen takia kakusta tuli hyvin  pelkistetty.


Ensimmäisen kerran uskalsin myös testata kerroskakun tekemistä ilman kakkutukia, tähän asti olen kaikkiin kerroskakkuihin laittanut kunnon tuet pitämään kakkua kasassa ja ojennuksessa, mutta nyt uskaltauduin kokeilemaan miten kakku pysyy kuosissaan ilman. Ja hyvinhän tuo pysyi :)

Täytteenä oli mansikkamoussea ja laktoositonta maitosuklaamoussea, kakun päällä marenkivoikreemi ja sugar paste kuorrutus. Kuorrutukseen käytin valkoista sugar pastea ja värjäsin sen nokareella tummanruskeaa ja hieman keltaista pastaväriä antamaan lämpimämpää sävyä. Kuvat on piirretty ruskealla elitarvike tussilla.


t: M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti