sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Nuotteja ja omenankukkia

Ystävän äidin synttäreitä juhlittiin kesäisessä helteessä kukkivien omenapuiden alla, muutama omenan kukka pääsi myös koristamaan päivänsankarin kakkuja. Koska kyseessä oli ulkoilmajuhlat ja vieraita oli kutsuttu reilut 100, päädyttiin kolmeen hieman pienempään kakkuun yhden suuren sijaan. Näin yhden kakun ei tarvinnut seisoa lämpimässä ulkoilmassa kovin kauaa ja kakun koristeena olleet nuotitkin pääsivät paremmin esille. Jos kakkuja olisi ollut vain yksi, olisi osa laulusta kadonnut heti ensimmäisten kakkupalojen jälkeen, mutta näin useammalla kakulla jäi koristelu myöhäisemmillekin vieraille nähtäväksi.

Kakun sisältä löytyy maailman paras suklaakakkupohja ja herkullinen oreo täyte.


Nuotit on pursotettu mustalla pikeerillä, jonka tein tutulla Joshua Russelin reseptillä. Omenankukat on vaahtokarkin makuista sokerimassaa.


Seuraavaksi alkaakin kiireistäkin kiireisempi viikko esikoisen lakkiaisia järjestellessä, toivon mukaan ehdin vielä lakkiaistarjoiluista postailla ennen ensi viikolla alkaavaa Kauan Kaivattua lomaa <3 <3

Nyt nukkumaan pitkän yöviikon univelat pois :)

t: M

3 kommenttia:

 1. Todella mahtavat kakut! Miten sä olet saanut noin tarkkaan tuon nuottiviivaston? Itselläni jo käsi tärisis ja tiuhaan...;)

  VastaaPoista
 2. Upeat kakut kertakaikkiaan! Käsittämättömän tarkkaa pursostusjälkeä, ei kyllä onnistuis minultakaan.

  VastaaPoista
 3. WOW voi kunpa olisin taiteellinen kuten te olette niin varmasti olisin kondiittori. Todella upeita luomuksia. Mutta minulla olisi tärkeä kysymys.... Etsin ohjetta(juurta) Ystävän kakku , Eli kyseinen kakku tarvitsee juuren ja kysyisin teiltä jos vaikka kävis "flaksi" ja jollakulla olisi juuri tälle kyseiselle kakulle.
  Asia on tärkeä (äitini tarvitsee juuren) koska kyseistä kakkua ei voi tehdä ilman juurta. Joten jos joku tietää jotain tai jopa jolla kulla on kyseinen juuri :):) olisin todella kiitollinen. Minuun voi ottaa yhteyttä : prudedk@yahoo.dk

  VastaaPoista