tiistai 15. huhtikuuta 2014

Paluu askarteluareenalle

En ole jälleen hetkeen ehtinyt edes käymään blogin puolella, toivottavasti nyt elämä rauhoittuisi hetkeksi ja koko perhe pysyisi edes pienen hetken terveenä.

Tällaisen pienen synttärikakun ehdin jokunen viikko siitten tehdä 17 vuotiaalle pojalle. Toiveina oli yhdistää kakkuun synttärisankarin harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita, näin kasasin nuo ajatukset yhteen :)Itse kakku on matala, vain yksi täytekerros, ja koristeet kaikki askarreltu sokerimassasta. Ipodin kuulokkeiden johdosta piti muodostua ovelasti 17 v, mutta taisi jäädä hieman liian vaikeasti huomattavaksi. Läppärin hopeinen pinta on hyvin yksinkertaisesti tomutettu hopeisella tomuvärillä valkoisen sokerimassan päälle. Kirjan kansi taas maalattiin laimennetuilla pastaväreillä. Salibandy tarran oli tarkoitus tulla läppärin kanteen, mutta päätin lopulta jättää sen sivuun, koska läppäristä olisi muuten tullut hieman liian täyteen ahdettu.

Useamman kakun kuvat odottelevat vielä koneelle siirtämistä, oman läppärin heitettyä henkensä, koitan hiljalleen opetella uuden käyttöä ja toivottavasti saan pikaisesti loputkan kakkukuvat tänne näytille :)

t: Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti