sunnuntai 4. elokuuta 2013

Gerbera hääkakku

Heinäkuu oli hyvin kiireinen leivontarintamalla ja huipentui viime viikonloppuun, jona askartelin kaksiin häihin kerroskakut. Nyt onneksi hieman elämä rauhoittuu ja ehtii tekemään muutakin, kuin hikoilemaan keittiössä. Luvassa siis täälläkin tiheämpää postailua :)

Toinen viikonlopun hääkakuista tässä, toiveena oli yksinkertainen valkoinen kerroskakku turkoosin värisellä nauhalla ja gerberoilla koristeltuna. Nauhan väri meinasi tuottaa pientä ongelmaa, sain väriesimerkin sävystä, joka oli hieman tummempi turkoosi ja oikean sävyn värjäämisessä meni hetken aikaa. Testailin ensin sinisen ja vihreän sekoittamista, lopulta hyvä sävy löytyi wiltonin Teal pastavärin ja sugarflairin Navyn sekoituksella.


Gerberat on tehty gum pastesta ja niiden kanssa meinasi tulla pieniä ongelmia, kun kostean ja lämpimän ilman takia, ne eivät meinanneet kuivua millään. Normaalisti kukat kuivuvat vuorokaudessa täysin, nyt olivat vielä 48 tunnin jälkeenkin aavistuksen pehmeitä. 


Kukat on kiinnitetty kakun pintaan pikeerillä.


Tein myös muutaman valkoisen ja vaaleanpunaisen gerberan, mutta päädyin lopulta jättämään ne kakusta pois, kirkkaamman väriset kukat sopivat kakun väreihin paljon paremmin :)

t: M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti