keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Mutantti ninja kilpikonnia

Alunperin olin suunnitellut maalaavani kakun päälle TMNT kuvan, mutta kun aikaa yllättäen askarteluun olikin hieman enemmän, päädyin askartelemaan hahmot muotoilusuklaasta.


Kakku on kuorrutettu Satin Icella ja sopivan värin sain sekoittamalla navyyn hieman violettia. Pintaan sain kivan pienen hohdon helmiäissuihkeella ja "tähdet" on hopeamaaliroiskeita :) Kaikki koristeet on tehty muotoilusuklaasta, mustiin taloihin käytin tummasta suklaasta tehtyä massaa ja ninjakilpparit on tehty valkosuklaasta. Talojen ikkunoiden valot on pursotettu keltaisella pikeerillä.



Muotoilusuklaa on oikeasti niin ihana askartelumateriaali, varsinkin lasten kakkuihin, koska lapset tuntuvat tykkävään koristeiden popsimisesta :) Sokerimassasta tehdyt koristeet eivät kovin monen mielestä ole hyvän makuisia ja varsinkin ajoissa tehtyinä, ovat liian kovia syötäviksi, mutta muotoilusuklaa on hyvän makuista ja koostumus ei ole liian kova hampaille. Materiaali on myös mahtava työstää ja värjätä ja mikä parasta, helppoa tehdä itse :) Jos et vielä ole testannut muotoilusuklaata, hopihopi askartelemaan, kuvalliset ohjeet massaan löytyy täältä.


t: M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti